7 måder at spare penge på computere og elektronik

Brugen af computere og elektronik er stigende, og det betyder ofte, at det kan være dyrt at holde sig opdateret. Men der er heldigvis masser af måder at spare penge på computere og elektronik. Her er syv muligheder:

1. Køb brugt elektronik. På internettet kan du ofte finde brugt elektronik til meget fordelagtige priser. Det gælder alt lige fra computere til mobiltelefoner eller andet elektronisk udstyr. Inden du køber brugt, sørg for, at du får den alle informationer du skal bruge om produktet.

2. Overvej genbrugsbutikker. Computere og anden elektronik bliver ikke forældet ret hurtigt, og det betyder, at der ofte er god økonomi i at købe noget velholdt brugt udstyr i en genbrugsbutik.

3. Kig efter tilbud og rabatter. Det gælder især rigtig meget omkring ferien, hvor man ofte kan finde nogle ret attraktive kampagner på diverse internetsider eller i fysiske butikker.

4. Sammenlign priser online. Internettet giver os en hel verden af muligheder – især når det kommer til at sammenligne priser på elektroniske produkter. Der er masser af hjemmesider der specialiserer sig i at sammenligne priser, så du kan finde det bedste tilbud for dig selv.

5. Køb prisvenlig software online. Når du leder efter software til din pc eller smartphone, skal du kigge efter et gratis alternativ først – men hvis kan ikke finde et tilfredsstillende gratis program, skal du betragte de “billige” softwarepakker der findes på internettet; de fleste af disse er virkelig prisvenlige!

6. Brug en mail-liste & premium medlemskab til din favorite forhandler for besparelser . Ofte har shops på nettet en mail-liste som du åbningstilmelde dig; herefter modtag vil ibland få sendt nyheder angående salgsfremmende emails – smergerigvis hvor man kan beholde opdateret med de bedste rabatter og specielle tilbud om nye produkter som kommer på markedet! Ofte kan de bedste rabatter derimod opnås via et premium medlemskab som man typisk skal betale et lille gebyr for at benytte– men det er oftest endnu mere rabat værd end man har betalt!

7 Endelig skal du slå alarmsignalerne fra online . Reviews online kan være vældig gangbare , men det ville absolut aldrig skade harmes med en mail eller et andet spørgsmål direkte på webshopens side alomm inden købet foretagies – herved kan man avancerede muligheder for bonus-rabattter udnyttes!

Med nye teknologier, der udvikles på en løbende basis, kan det være vanskeligt at holde trit med de største og bedste tilbud på computere og elektronik. Dette betyder også ofte, at disse produkter kan være ret dyr. Dog behøver det ikke altid at være det – her er 7 enkle tips, der vil hjælpe dig med at spare penge på computere og elektronik.

1. Kig ud til tilbud og koblinger. Salgssiden på producenterne eller andre virksomheder bevarer gerne tilbud på ny teknologi. Kig regelmæssigt for at se om producenten har nye salg, eller for at se om andre virksomheder er begyndt at sælge netop det produkt du er ude efter til et godt pris.

2. Sammenlign priser online. Der kan være store prisforskelle afhængig af hvor du køber din nye teknologi, så det giver mening at bruge tid på at sammenligne priserne inden du foretager et køb. Der findes flere forskellige sider der kan hjælpe med at sænke omkostningerne omkring teknologi.

3. Vurder brugte produkter. Nogle gange behøver du ikke at have de allernyeste tekniske produkter – overvej om det nye er virkelig nødvendigt, eller om et brugt produkt vil passe dit formål? Der er mange attraktive brugte muligheder derude – hvis de er flittigt plejede og godt vedligeholdte kan de reducer dine omkostninger betydeligt.

4. Køb dem separat, i stedet for som et sæt. Nogle gange kan et sæt bestående af især computere og elektronik komme meget billigere end hvis du kun køber en enkelt vare – men denne metode er nogle gange ikke den bedste mulighed til besparelse. Det kan som regel vise sig billigere at købe de seperate elementer fra forskellige leverandører end samlet fra én – vurder om denne metode Vil fungere for dig.

5. Overvej indbyggede bluetooth-funktioner istedet for trådløse headset eller adaptere. Desværre betyder modet overhovedet ikke altid besparelser; mange trådløse adaptere og headset til computeren kan koste op til flere hundrede kroner, selvom mange bærbare computere i dag har indbyggede bluetooth-funktioner der opfylder samme formål.

6. Vurder det samlede antal inklusiv fragten. Mange websteder har rabatter og storartede tilbud, men hvis fragten bringer en høj pris med sig, vil du måske ønske at finde et andet sted der sælger det samme Produkt til en lavere pris plus lavere fragtomkostninger eller i det hele taget ingen fragtomkostninger overhovedet!

7. Undlad øvrige funktioner og optabeller som leveres med computere/elektronik-produkterne man køber. Du bør genoverveje om disse ydelser er noget du har brug for – tit vil afslagene af disse give betydelige besparelser!